Prijavite se na Inovativni e-newsletter

Slavonija

Održana 22. sjednica Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije

Na sjednici je predstavljen Poziv „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ usmjeren na razvoj lokalnih partnerstava za zapošljavanje u cilju prevladavanja regionalnih i lokalnih različitosti te poticanja partnerskog pristupa u pripremi i donošenju politika vezanih uz stvaranje i jačanje ljudskih potencijala u skladu s lokalnim potrebama na tržištu rada.
 
29OŽUSRI

Ministrica Žalac: "Osigurali smo 150 miliona kuna za sufinaciranje EU projekata"

Javni poziv za dodjelu sredstava Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2017. godinu.

 
17OŽUPET

Tijekom veljače pripremljeni i prijavljeni projekti ukupne vrijednosti 4.699.841,26 kuna

Tijekom veljače, djelatnici Agencije za razvoj Vukovarsko – srijemske županije Hrast d.o.o.,  u okviru tri poziva na dostavu projektnih prijedloga, pripremili su i prijavili sedam projekata ukupne vrijednosti 4.699.841,26 kuna.
15OŽUSRI

SAFERPLAY: U Londonu održan 4. sastanak projektnih partnera

U prostorima Play England u Londonu, od 9. do 10. ožujka održan je 4. sastanak projektnih partnera u okviru provedbe projekta SAFERPLAY na kojem je sudjelovao i Ivan Ambroš iz Agencije za razvoj HRAST, partnera na projektu.
13OŽUPON

Održana radionica radionicu „Izrada projekata za Strukturne fondove“

Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., kao korisnik projekta pod nazivom „ESI fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije“, organizirala je radionicu „Izrada projekata za Strukturne fondove“.
9OŽUČET

Izbor najuspješnijeg lokalnog EU projekta 2015.-2016.

Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., kao regionalni koordinator, nominirala je projekt Grada Vukovara pod nazivom ''Razvoj zaokruženog koncepta za potporu inovativnom i tehnološki orijentiranom poduzetništvu BIC-Vukovar''. 
8OŽUSRI
Info o izradi županijske razvojne strategije
Made in Danube
Saferplay
Erasmus
Lokalno partnerstvo za zapošljavanje
Baze projekata VSŽ
Prirodne znanosti su in
Eco food tura

Otvoreni natječaji za EU fondove