Naslovna » Novosti » Novosti » U Gradskoj vijećnici u Otoku održana uvodna konferencija projekta „Izgradnja poduzetničkog inkubatora Otok“


U Gradskoj vijećnici u Otoku održana uvodna konferencija projekta „Izgradnja poduzetničkog inkubatora Otok“
OTOK, 29.11.2017. – S ciljem predstavljanja projekta vrijednost 13.567.630,84 kn, od čega je 13.551.910,84 kn financirano sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, nositelj projekta Grad Otok u suradnji s partnerima na projektu Otočkom razvojnom agencijom i Poduzetničkim inkubatorom BIOS iz Osijeka, organizirao je uvodnu konferenciju na kojoj su predstavljeni aktivnosti i ciljevi projekta.

​Projekt je započeo 1. listopada 2017. godine, a trajat će 24 mjeseca a obuhvaća izgradnju Poduzetničkog inkubatora Otok u poduzetničkoj zoni Otok površine 1.184,77 m² s ukupno 16 poslovnih prostora namijenjenih poduzetnicima. Svi će prostori u potpunosti biti opremljeni i prilagođeni potrebama poduzetnika čime se stvaraju osnovni uvjeti za razvoj poduzetništva na ovom području.
Na uvodnoj konferenciji ispred Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast sudjelovali su direktor Ilija Cota, voditeljica Odjela za pripremu i provedbu projekata Vedrana Džoić, savjetnik za ruralni razvoj, poljoprivredu i poduzetništvo Goran Koprivnjak i savjetnica za regionalni razvoj i strateško planiranje Marija Dević.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter