Naslovna » Novosti » Novosti » Okrugli stol „Razvoj vještina radne snage“


Okrugli stol „Razvoj vještina radne snage“
VINKOVCI, 27.11.2017. – U prostorijama Hotela Villa Lenije u Vinkovcima, dana 24.11.2017.  Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vinkovci organizirao je okrugli stol na temu razvoja vještina radne snage.

Okrugli stol je organiziran u sklopu Europskog dana poslodavaca koji se odvijao u svim zemljama članicama Mreže javnih službi za zapošljavanje s ciljem poticanja suradnje između poslodavaca i javne službe za zapošljavanje  na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini, a provodio se u periodu između 20.-24. studenoga 2017. godine.

Na okruglom stolu razgovaralo se o razvoju vještina, kako nezaposlenih tako i zaposlenih, predstavile su se  kompetencije radne snage odnosno potencijal kandidata na lokalnom području, te financijske potpore koje je moguće ostvariti prilikom zapošljavanja nezaposlenih osoba. Okrugli stol pružio je priliku za konstruktivnu raspravu te razmjenu informacija i iskustva svih sudionika.
Na okruglom stolu ispred Agencije Hrast sudjelovali su direktor Ilija Cota, voditeljica Odjela za pripremu i provedbu projekata Vedrana Džoić, savjetnica za razvoj ljudskih potencijala Zrinka Lončar i viša voditeljica projekta Ana Škrabo.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter