Naslovna » Novosti » Novosti » Završna provjera projekta tvrtke Akord


Završna provjera projekta tvrtke Akord
ŽUPANJA, 09.11.2017. – U četvrtak je u prostorijama tvrtke Akord d.o.o. održana završna provjera na licu mjesta za provedbu projekta „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja tvrtke Akord kroz nabavu novih strojeva i programskih rješenja”. Provjera je izvršena od strane predstavnika Posredničkog tijela razine 2 HAMAG BICRA.

Provjera je obuhvatila sveobuhvatni pregled dokumentacije projekta, uvid u originale dokumenata, ugovore, račune, uvid u mjesto i način čuvanja istih, dokaze o održanim događanjima, provedene postupke nabave, financijsku kontrolu te svu službenu korespondenciju između korisnika - tvrtke Akord i HAMAG BICRA.
Iako je još uvijek u tijeku odobrenje završnog izvješća projekta, pozitivni dojmovi sa završne provjere nisu izostali.

Podsjetimo, projekt „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja tvrtke Akord kroz nabavu novih strojeva i programskih rješenja” je započeo 01. srpnja 2016. godine te je završio 01. rujna 2017. godine. Od ukupne vrijednosti 1.697.031,46 HRK, bespovratna sredstva su iznosila 621.701,33 HRK, a pomoću njih tvrtka je nabavila sustave tehničke zaštite, prešu za brikete, kantericu za krivolinijsku obradu iverice, višenamjenski radni stol za obradu iverice, CNC stroj za bušenje, glodanje i nutanje iverice, viličar, informatičku opremu i računalne programe i dr.
Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. je u ovom projektu bila u funkciji tehničke pomoći za provedbu projekta te izradu natječajne dokumentacije i provedbu javne nabave.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter