Naslovna » Novosti » Novosti » Održan koordinacijski sastanak razvojnih dionika Vukovarsko-srijemske županije


Održan koordinacijski sastanak razvojnih dionika Vukovarsko-srijemske županije
VINKOVCI, 11.07.2017 –  U organizaciji regionalnog koordinatora, Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., održan je koordinacijski sastanak razvojnih dionika Vukovarsko-srijemske županije. Na koordinaciji su sudjelovali zamjenik župana, g. Damir Barna, predstavnici AR VSHrast d.o.o., članovi Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj Vukovarsko srijemske županije, na čelu s pročelnikom Zdenkom Podolarom, predstavnici lokalnih razvojnih agencija te predstavnici LAG-ova s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Sudionike sastanka pozdravio je zamjenik župana, g. Damir Barna, dok je direktor Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., g. Ilija Cota, upoznao prisutne s novostima vezanim u rad Agencije te zaključke Savjeta za projekt Slavonija, Baranja i Srijem. Zamolio je za suradnju kako bi se stekla sinergija u radu te se time olakšao razvoj županije povlačenjem sredstava iz europskih fondova. Direktori lokalnih razvojnih agencija su upoznali sudionike sa radom u svojim institucijama u proteklom periodu, kao i AR VSŽ Hrast i UO za gospodarstvo i regionalni razvoj Vukovarsko srijemske županije.


Sljedeći sastanak dogovoren je za rujan 2017. godine, u kojemu će biti stavljen naglasak na promjenama vezanim uz način rada lokalnih razvojnih agencija putem trgovačkih društava ili u svojstvu javne ustanove.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter