Naslovna » Novosti » Novosti » Tijekom veljače pripremljeni i prijavljeni projekti ukupne vrijednosti 4.699.841,26 kuna


Tijekom veljače pripremljeni i prijavljeni projekti ukupne vrijednosti 4.699.841,26 kuna
Vinkovci, 15.03.2017. – Tijekom veljače pripremljeni i prijavljeni projekti ukupne vrijednosti 4.699.841,26 kuna

Tijekom veljače, djelatnici Agencije za razvoj Vukovarsko – srijemske županije Hrast d.o.o.,  u okviru tri poziva na dostavu projektnih prijedloga, pripremili su i prijavili sedam projekata ukupne vrijednosti 4.699.841,26 kuna.

U okviru Programa održivog razvoja lokalne zajednice za 2017. godinu, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, koji je koncipiran kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavlja podršku gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji slabije razvijenih područja te jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja, pripremljeni su projekti za općine Cerna, Privlaka i Ivankovo te Grad Ilok ukupne vrijednosti 3.223.697,78 kn.

Nadalje, u okviru Javnog poziva za raspoređivanje i korištenje sredstava kapitalnih pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za 2017. godinu, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, prijavljen je projekt Općine Cerna ukupne vrijednosti 372.182,34 kn.

U okviru Programa podrške regionalnom razvoju kojim Ministarstvo regionalnog razvoja  i fondova EU, podržava razvoj lokalne zajednice u smislu poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture, prvenstveno izgradnje, obnove i rekonstrukcije objekata socijalne, komunalne i gospodarske infrastrukture na lokalnoj razini, prijavljen je projekt sanacije krovišta Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci, Srednje strukovne škole Vinkovci i Drvodjelske škole Vinkovci, ukupne vrijednosti 943.898,44 kn.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter