Naslovna » Novosti » Novosti » Suradnja DTC-a s osječkim Sveučilištem


Suradnja DTC-a s osječkim Sveučilištem
OSIJEK, 23.09.2016. - U Uredu rektora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera održan je sastanak na temu zajedničke suradnje na projektima. Na sastanku su sudjelovali rektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera prof.dr.sc. Željko Turkalj, direktor Steinbeis-Europa-Zentruma dr.sc. Jonathan Loeffler, projekt menadžer iz Steinbeis-Europa-Zentruma Daniela Chiran i voditelj odjela za regionalni razvoj i strateško planiranje Agencije za razvoj HRAST dr.sc. Ivan Ambroš.

Na sastanku je predstavljena mreža Dunavskih centara za prijenos tehnologije koju predvodi Steinbeies-Europa-Zentrum, projekti i planovi osječkog Sveučilišta, kao i aktivnosti uspostave Dunavskog centra za prijenos tehnologija u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Osječko Sveučilište ima dugogodišnju uspješnu suradnju s njemačkim i europskim znanstveno-istraživačkim institucijama, kao i iskustvo prijenosa znanja i tehnologija. Prepoznat je zajednički interes u međusobnoj suradnji i dogovorene su konkretne buduće aktivnosti uključivanja osječkog Sveučilišta u mrežu Dunavskih centara za prijenos tehnologije.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter