Naslovna » Novosti » Novosti » Održana radionica za HORIZON


Održana radionica za HORIZON
VINKOVCI, 21.09.2016. – U prostorijama Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. održana  je radionica na engleskom jeziku na temu pripreme projektnog prijedloga za HORIZON2020.


Radionicu je vodila Daniela Chiran, projekt menadžerica iz Steinbeis-Europa-Zentrum (Njemačka). Sjedište Steinbeis-Europa-Zentruma je u Stuttgartu u pokrajini Baden-Württemberg koja je jedna od najuspješnijih i najproduktivnijih regija te služe kao primjer dobre prakse.

Tema radionice je bila Horizon 2020 - najveći EU program posvećen znanosti i istraživanju. Sudionici su upoznati s aplikacijom, a radili su i na praktičnom primjeru i smišljali te sastavljali projektnu prijavu od same ideje pa do ciljeva i radnih paketa putem koji bi se oni ostvarili. Radionica je bila namijenjena agencijama i znanstvenim ustanovama koje se bave pripremom i provedbom projekata.

Na radionici su sudjelovali: dr.sc. Ivan AmbrošKrunoslav Srpak i Ivan Domac iz Agencije za razvoj HRAST,  Zrinka Čobanković i Magdalena Markasović iz Vukovarsko-srijemske županije, Danijela Barišić iz Drvnog klastera Slavonski hrast, Mihajlo Nagy, iz EKO-SUSTAV-a d.o.o., prof.dr.sc. Darko Motik sa Šumarskog fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Mirta Štrk iz Agencije za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o., Mirela Pole iz Ureda za međunarodnu suradnju TINTL, Vlatko Radović iz Razvojne agencije grada Vukovara VURA d.o.o. i Ivan Perković, iz Spačve d.d.
 

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter