Naslovna » Novosti » Novosti » Sajam EU projekata


Sajam EU projekata
VUKOVAR, 16.05.2016. - U sklopu obilježavanja Europskog tjedna u Vukovarsko-srijemskoj županiji, unatoč kišnom vremenu, u pješačkoj zoni u Vukovaru 12.05.2016. održan je tradicionalni Sajam EU projekata. Sajam već niz godina uspješno organiziraju Upravni odjel za međunarodnu suradnju i EU poslove, Savjet za Europske integracije i Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije HRAST d.o.o., uz partnerstvo grada Vukovara. 

Lokalne razvojne agencije, LAG-ovi, institucije i organizacije civilnog društva s područja naše županije, predstavili su svoje projekte, razmijenili iskustva, ideje i znanja te upoznali zainteresirane građane sa svojim radom. Ove godine bilježi se rekordan odaziv postojećih, ali i novih sudionika. Ispred Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. sudjelovale su Marija Dević, viša voditeljica projekta u Odjelu za regionalni razvoj i strateško planiranje i Marija Mišić, pripravnica u Odjelu za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Program je otvorio zamjenik župana Željko Cirba, koji je tom prigodom obišao sve štandove, te razgovarao sa sudionicima i građanima. Na žalost svih sudionika, zbog jake kiše, odgođena je tradicionalna biciklijada, „Na pedali uz Dunav“, kojom se promovira Dunavska biciklistička ruta - Cycling Danube. Kako je interes biciklističkih klubova, ali i građana, za ovu biciklijadu uvijek velik, dogovoreno je da će se ona naknadno održati, a o novom datumu održavanja biciklijade svi će biti pravovremeno obaviješteni.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter