Naslovna » Novosti » Novosti » Poduzetnici upoznati s primjenom e-poslovanja


Poduzetnici upoznati s primjenom e-poslovanja
VINKOVCI, 17.4.2014. – U Agenciji za razvoj Hrast je završena trodnevna radionica o e-poslovanju, na kojoj su poduzetnici s područja Vukovarsko-srijemske županije upoznati s mogućnostima poboljšanja konkurentnosti primjenom elektroničkog poslovanja.
 
Radionica je organizirana u okviru projekta „e-Poslovanje: Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“ vrijednosti 1,5 milijuna eura, koji se provodi u dvije faze na području cijele RH. Nositelj projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta.
 
Predavači na radionici su bili: Ivan Ambroš i Krunoslav Srpak iz Agencije za razvoj Hrast, Ivan Marijanović iz HGK Županijske komore Vukovar, Kruno Pavlović iz Agroburze, Krunoslav Josip Čačić iz INFOBOX-a, Danijel Pobi iz D.M.T. Softvera, Sonja Naumovski iz FINA-e i Antonio Maršić iz Zagrebačke banke.
 
„Cilj ove radionice je bio informirati poduzetnike o mogućnostima primjene e-poslovanja i na praktičnim primjerima pokazati kako se doista može uštedjeti vrijeme i novac. Na radionici su obrađene teme: Zašto koristiti e-poslovanje, Kako privući i zadržati  kupce, Istraživanje tržišta, Kako koristiti sredstva iz EU fondova za e-poslovanje, Planiranje i implementiranje rješenja za e-poslovanje, kao i primjeri praktične primjene e-poslovanja.

Posebno želim istaknuti da je u okviru radionice svaki polaznik dobio konkretne savjete za primjenu e-poslovanja, s obzirom na svoje specifične potrebe.“
– rekao je Ivan Ambroš, voditelj projekta.
 
Na kraju radionice, koja je bila besplatna za sve poduzetnike s područja Vukovarsko-srijemske županije, podijeljeni su certifikati za sudjelovanje na radionici, a za sve polaznike osigurane su i besplatne usluge elektroničkog poslovanja:
„Mislim da je svim sudionicima radionica bila zanimljiva i korisna. Dobili smo nove informacije o elektroničkom poslovanju, a isto tako ostvarili poslovne kontakte i dogovorili suradnju na implementaciji usluga elektroničkog poslovanja. Na taj način ćemo uštedjeti vrijeme i novac, a ujedno i poboljšati konkurentnost naše tvrtke.“ – zaključio je polaznik radionice, Jurica Sučić iz tvrtke Velepromet Vukovar d.d.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter