Naslovna » Novosti » Novosti » Besplatne usluge e-poslovanja za poduzetnike


Besplatne usluge e-poslovanja za poduzetnike
VUKOVAR, 7.4.2014. - U nazočnosti župana Vukovarsko-srijemske županije, Bože Galića, Agencija za razvoj Hrast je na tiskovnoj konferenciji u maloj županijskoj vijećnici najavila besplatnu trodnevnu radionicu i besplatne usluge elektroničkog poslovanja za male i srednje poduzetnike s područja Vukovarsko-srijemske županije.
 
Na radionici o e-poslovanju koja će se održati 15., 16. i 17. travnja u Agenciji za razvoj Hrast u Vinkovcima, poduzetnicima će biti predstavljene usluge e-poslovanja kojima mogu unaprijediti svoje poslovanje i uštediti vrijeme i novac.
 
"Agencija za razvoj Hrast ove aktivnosti provodi u okviru projekta „e-Poslovanje: Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“ vrijednosti 1,5 milijuna eura, koji se provodi na području cijele RH, a nositelj projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta.
 
Prošle godine smo organizirali edukaciju za trenere elektroničkog poslovanja za 12 predstavnika poduzetničkih potpornih institucija s područja VSŽ koji su dobili i certifikate. Oni će kontinuirano raditi na edukaciji naših poduzetnika o mogućnostima elektroničkog poslovanja. U ožujku smo održali 2 informativna seminara o e-poslovanju u Vinkovcima i Vukovaru, na kojem su poduzetnici i šira javnost upoznati s aktivnostima projekta e-Poslovanje. Zadovoljni smo odazivom poduzetnika i zbog toga savjetujem da se svi zainteresirani što prije prijave na radionicu 15., 16. i 17. travnja jer je broj sudionika ograničen." -  rekao je Ivan Rimac, direktor Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast.
 
Osim besplatne radionice, Agencija za razvoj Hrast je za sve sudionike radionice osigurala i besplatne usluge elektroničkog poslovanja, od kojih su neke:
 
"Uz besplatnu radionicu našim smo poduzetnicima osigurali i besplatne usluge e-poslovanja Zagrebačke banke, portala Agroburza i informatičkog obrta INFOBOX, kojima se zahvaljujemo na suradnji. Ujedno pozivam i ostale pružatelje usluga elektroničkog poslovanja čije usluge mogu unaprijediti poslovanje našim poduzetnicima, da se uključe u projekt i ponude svoje usluge našim poduzetnicima.
 
Prvenstveno pozivam male i srednje poduzetnike s područja Vukovarsko-srijemske županije da se prijave na besplatnu radionicu i da tako iskoriste besplatne usluge e-poslovanja koje smo im osigurali i da na taj način uštede vrijeme i novac i unaprijede svoje poslovanje. " -  poručio je Ivan Ambroš, voditelj projekta.

Zbog ograničenog broja sudionika i velikog interesa, sve zainteresirane molimo da se što prije prijave na radionicu i to putem emaila: e-poslovanje@ar-hrast.hr.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter